banner913
banner932
banner1012

“Samimiyet görmedik”

banner1020

Mesaryaspor'da başlayan kriz devam ederken Mesaryaspor eş başkanı, Türkmenköy eski başkanı Ertan Külahlılar, süreç içerisinde Turunçlu - Paşaköy kanadından samimiyet görmediklerini ve muhataplarının iyi niyetle hareket etmediklerini; açıkladı

banner974
“Samimiyet görmedik”

banner971

Mesaryaspor'da başlayan kriz farklı bir boyutta devam ediyor. Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu'nun taraflara Salı'ya kadar süre vermesinden sonra dün kulübün Türkmenköy cephesi yeni bir adım attı.

Mesaryaspor eş başkanı, Türkmenköy eski başkanı Ertan Külahlılar, aldığı kararlarla ilgili şu açıklamaları yaptı:

" Mesaryaspor'un oluşması konusunda her türlü ilerleme iyi niyetler neticesinde gerçekleşti. Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu'nu da iyi niyetimizden dolayı, birleşmenin olacağına ikna ettik. O da bizim iyi niyetimize güvenip, birleşmeye onay verdi.

Ancak süreç içerisinde Turunçlu - Paşaköy kanadından samimiyet görmedik. Muhataplarımız iyi niyetle hareket etmediler.

Bu nedenle ben de Çarşamba günü yeni bir yönetim kurulu oluşturma kararı aldım. Bu yetki bende vardır. Ben de bu yetkimi kullanacağım. Diğer taraftaki arkadaşlarımız iyi niyetle bizimle hareket etmek isterlerse, onları da birlikte çalışmaya devam ediyorum. Gelsinler sezon sonuna kadar birlikte çalışalım. Sezon sonunda da tüm kulüplerin gerçekleştireceği genel kurulları, kaymaklıkta resmileştirip, birleşmeyi yasal bir sürece oturtalım."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.