banner913
banner932
banner1012

Sakallı: Başkanın hediyesi galibiyet olacak

banner1020

Hamitköy antrenörü Ahmet Sakallı, bugün deplasmanda oynayacakları Bostancı Bağcıl maçı öncesinde yaptığı açıklamada doğum günü olan kulüp başkanı Evren Mannaş’a galibiyet hediye etmek istediklerini söyledi

banner974
Sakallı: Başkanın hediyesi galibiyet olacak

banner971

K-PET Birinci Lig ikincisi Hamitköy bugün deplasmanda Hüseyin Özkan’ın yöneteceği maçta Bostancı Bağcıl karşısında mücadele edecek.

Hamitköy takımı, kulüp başkanı Evren Mannaş’ın doğum günü de olan günde oynayacağı maça özel önem veriyor. Hamitköy antrenörü Ahmet Sakallı, Bostancı Bağcıl maçı öncesinde yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bostancı Bağcıl ligin en iyi savunma yapan takımıdır. Bunu da geriye kalan haftalarda aldığı sonuçlarla kanıtladı. Ligin en az gol yiyen takımına karşı zor bir maç oynayacağız. Kulüp başkanımız Evren Mannaş’ın bugün doğum günüdür. Başkanımızın bu özel gününde kendisine galibiyet hediye etmek istiyoruz. Bu nedenle de maça çok iyi hazırlandık. Rakibimizin gücünü de dikkate alarak oynayıp sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefleyeceğiz. Yağması muhtemel yağışlardan dolayı zeminin kötüleşecek olması ise bizi düşündürüyor. Umarım her şey istediğimiz gibi gider. Centilmence ve güzel bir maç olmasını diliyorum.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.