banner913
banner932
banner1012

Ruso’da ilk hafta maç yok

banner1020

Yeni sezon öncesi zemininde yenilemeye gidilen Şht. Hüseyin Ruso Stadı, oldukça iyi noktaya gelmesine rağmen, yeni sezonun ilk hafta maçına yetişemeyecek

banner974
Ruso’da ilk hafta maç yok

banner971

Sezon öncesi zemininde yenilemeye gidilen Şht. Hüseyin Ruso Stadı’nda sürecin sonuna gelindi.

Başbakanlık Spor Dairesi Müdürlüğü Plan Proje Amiri Barış Uyaroğlu, Ruso sahasının son durumu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada sahanın şu an itibariyle müsabakaya hazır olduğunu, bir hafta daha sahanın zeminine girilmemesi durumunda kondisyon olarak çok daha iyi noktaya geleceğini söyledi. Bir haftalık zaman süreci ile ilgili olaraksa açıklama yapan Barış Uyaroğlu, sahanın kök gelişimi için havalandırılıp gübre işleminin yapılmasına ihtiyacı olduğunu belirtti. Uyaroğlu, yapılacak bu işlemle birlikte Ruso Stadyumu’nun uzun lig maratonunda hem görüntüsü hem de kondisyonu ile futbol maçlarına daha kaliteli hizmet vereceğini söyledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.