banner913
banner932
banner1012

Ruso’da hedef final

banner1020

Koopbank Kıbrıs Kupası, yarı final rövanş maçında, Küçük Kaymaklı ile Yalova, her iki takım adına büyük önem taşıyan maça çıkacaklar. İlk maç 3-3 tamamlanmıştı

banner974
Ruso’da hedef final

banner971

Soydan SAKALLI

Koopbank Kıbrıs Kupası, yarı final rövanş maçında, Küçük Kaymaklı ile Yalova, Şht Hüseyin Ruso Stadı’nda saat 16:00’da her 2 takım adına büyük önem taşıyan maça çıkacaklar.

Küçük Kaymaklı teknik direktörü Muharrem Mertdin ile Yalova teknik direktörü Derviş Kolcu, kritik maç öncesinde şu açıklamaları yaptılar.

MUHARREM MERTDİN: TARAFTARIN GÜCÜNÜ HİSSETMEK, GÜCÜMÜZE GÜÇ KATACAK

“Kendi sahamızda oynayacağımız maç için kampa girdik. Kampta özellikle mental olarak maça hazırlanacağız.

Büyük bir avantajımız olmadığı için, sahamızdaki maça büyük önem veriyoruz. Maçta gerekeni yapıp, finale kalacağız.

Kupayı alırsak, bu bizim için büyük bir başarı olacak. Başkanımız bunun için her şeyi yapıyor. Başarı için başkan ve yöneticiler, sürekli olarak takımla birliktedirler. Hep birlikte başarıp, kupayı Küçük Kaymaklı camiasına hediye edeceğiz.

Büyük Küçük Kaymaklı taraftarının desteğiyle de Yalova maçından istediğimiz sonucu alacağız. Taraftarın gücünü hissetmek, gücümüze güç katacaktır.”

DERVİŞ KOLCU: YILIN EN ÖNEMLİ MAÇINA ÇIKACAĞIZ

“Çarşamba günü deplasmanda güzel bir maç oynayacağız. Skoru belli olmayan, denk güçlerin mücadelesi olacak. Küçük Kaymaklı’nın, küçük de olsa avantajı vardır. Biz Lefkoşa’ya kazanmaya gideceğiz.

Maç için dün kampa girdik. Maçı kazanırsak çok iyi olacak. Ancak kaybedersek de ligde son 2 maçımızı oynayarak, sezonu tamamlayacağız. Bizim için yılın en önemli maçına çıkacağız. Yalova camiasına final heyecanı yaşatmak isteriz. Serkan, Mithat, Çağlar ve Muammer’in sakatlıklarının olması ise en büyük dezavantajımızdır.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.