banner913
banner932
banner1012

Ruso’da dananın kuyruğu kopacak

banner1020

Küçük Kaymaklı ile lider Mağusa Türk Gücü Cumartesi günü Lefkoşa’da, 2 takım açısından da büyük önem taşıyan bir maç oynayacaklar

banner974
Ruso’da dananın kuyruğu kopacak

banner971

Necati KÜLAHLILAR

K-PET Süper Ligde play out hattından çıkma şansı bulunan Küçük Kaymaklı ile son haftaya lider giren ve şampiyon olmak isteyen Mağusa Türk Gücü, Cumartesi günü  Lefkoşa’da, 2 takım açısından da büyük önem taşıyan bir maça çıkacaklar. İki takım arasında sezonun ilk devresinde oynanan maçı Mağusa Türk Gücü, 6-1 kazanmıştı.

Şht Hüseyin Ruso Stadında saat 16:00’da başlayan olan maç öncesinde Küçük Kaymaklı teknik direktörü Emre Perçinci ile Mağusa Türk Gücü teknik direktörü Ali Oraloğlu maçla ilgili düşüncelerini açıkladılar.

Emre Perçinci: Maça kazanmak için çıkacağız

“Oyuncular Mağusa Türk Gücü maçına tam motivedir. Zaten bu maçta rakibin Mağusa Türk Gücü olması da önemli değildi. Rakip kim olsa takımda aynı motive olacaktı.

Çünkü ufukta play out oynamama yolunda bir umut ışığı vardır. Play out oynasak dahi kazanarak play outa girmek de önemlidir. Maça ciddi hazırlandık. Perşembe günü son antrenmanımızı yaptık. Artık maçı bekliyoruz.

Taraftarımızın da bu maçta takıma büyük destek vereceğini düşünüyorum. Sahada doğru oynamak için Mağusa Türk Gücü’nün zayıf noktalarına iyi çalıştık. Tabi ki güçlü bir takım olan rakibimizin güçlü yönlerini de çalıştık.

Çalıştıklarımızı sahaya yansıtabilirsek, galip gelmemek için bir neden yoktur. Maça da kazanmak için çıkacağız. Maçta futbolun güzelliğini yaşatalım. Gerek saha içinde gerek saha dışında futbol temiz kalsın.”

Ali Oraloğlu: Bizim daha fazla puan ihtiyacımız vardır

“Ligde son haftaya girdik. Perşembe günü son antrenmanımızı yaptık. Artık Küçük Kaymaklı maçını bekliyoruz. Galip geldiğimiz takdirde sezonun şampiyonu olacağız.

Uzun lig maratonunda buraya gelmek önemliydi. Bu maratonda bu noktaya geldikleri için futbolcularımı kutlarım. Umarım 3 puan alıp şampiyon olarak Mağusa’ya döneriz.

Ancak bu kolay olmayacak. Çünkü karşımızda büyük bir camia olan ve play out oynamamak için puana ihtiyacı olan bir Küçük Kaymaklı vardır. Rakizimize saygı duyuyoruz ancak bizim onlardan daha çok puan ihtiyacımız var. Çünkü kazanırsak şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz.

Ciddi anlamda bir taraftarımız Lefkoşa’ya gelecek. Rakibimizin de ciddi bir taraftar grubu vardır. Umarım sahada olumsuzluk yaşanmaz ve sahadan dostça ayrılırız.

Takım olarak havamız yerindedir. Lefkoşa’ya kazanmaya geleceğiz. Ama hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz. Bunun örneği bizde de dünyada da çoktur. Yenicami’nin başına, Çetinkaya karşısında nelerin geldiği ortadadır. Bu nedenle son düdüğe kadar maçı bırakmadan oynayıp, maçı kazanmaya çalışacağız. Bugüne kadar inanarak geldik. Aynı inancımızla da son 90 dakikaya çıkacağız.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.