banner913
banner932
banner1012

“Rotamız şampiyonluk”

banner1020

Doğan Türk Birliği teknik direktörü Caner Oshan, yeni sezonda rotalarının şampiyonluk olduğunu açıkladı

banner974
“Rotamız şampiyonluk”

banner971

Necati KÜLAHLILAR

Doğan Türk Birliği, Süper Lig’de geçtiğimiz sezon elde ettiği ikincilikten sonra yeni sezonda hedefini şampiyonluk olarak belirledi.

Bayar Piskobulu başkanlığındaki yönetim kurulunun ve teknik direktör Caner Oshan’ın görevlerine devam ettiği sarı lacivertlilerin yeni sezon hedefleriyle ilgili olarak Caner Oshan şunları söyledi:

“Biz yeni sezonda hedefimizi şampiyonluk olarak belirledik. Rotamızı da ona göre çizdik. Transferler için de gerekli bütçeyi ayırdık.

Gönyeli’den İbrahim’i, Alpay’a karşılık takas olarak kadromuza katmak için prensipte anlaştık. Cihangir’den Salih Say’ın da aralarında yer aldığı yeni transferler için de çalışıyoruz. Quincy ve Raheem’i de kadroda tutup, ileri üçlüye kaliteli bir yabancı daha alıp, şampiyonluk hedefi doğrultusunda sıkı çalışacağız.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.