banner913
banner932
banner1012

Roma Oğuzhan'a, ManU Talisca'ya talip

banner1020

İtalyan medyası Roma'nın Oğuzhan Özyakup'ı istediğini yazdı. Çin takımlarının hedefinde olan Talisca ise Manchester United'in da kendisiyle ilgilendiğini açıkladı

banner974
Roma Oğuzhan'a, ManU Talisca'ya talip

banner971

Avrupa'da bazı kulüpler Beşiktaş'ın şampiyonlukta önemli pay sahibi olan oyuncularına ilgisini sürdürüyor. İtalyan medyası Roma'nın Oğuzhan Özyakup'ı istediğini yazdı. Çin takımlarının hedefinde olan Talisca ise Manchester United'in da kendisiyle ilgilendiğini açıkladı.

Roma'nın Oğuzhan Özyakup'u transfer etmek istediği iddiaları gündemden düşmüyor. Son olarak İtalyan İl Messaggero gazetesi, Mohamed Salah'ın Liverpool'a satışından gelecek 35 milyon Sterlin'in bir kısmının bu transferde kullanılabileceğini yazdı.

2012'de Arsenal'den 500 bin Avro bonservis bedeliyle alınan oyuncuyu, eski takımının da geri istediği ifade edildi. Gazetede Özyakup'un istatistiklerine de yer verildi, önemli pay sahibi olduğu iki şampiyonluğa da vurgu yapıldı.

Beşiktaş'ta bir yıllığına daha kiralanan Anderson Talisca ile ilgili soru işaretleri ise devam ediyor.

Portekiz'in O Jogo gazetesi Talisca'nın Beşiktaş'taki geleceğinin kesin olmadığını iddia etti.

Gazete Çin'deki transfer kısıtlamalarına rağmen bu ülkeden teklifler olduğunu öne sürdü, oyuncunun ancak 25 milyon Avro'ya serbest kalabileceğini hatırlattı.

Ülkesinde bir televizyon programında konuşan Brezilyalı oyuncu ise, Manchester United'ın da kendisiyle ilgilendiğini doğruladı.

Jose Mourinho'nun kendisini takip ettiğini belirten 23 yaşındaki futbolcu, "Bu sadece bana bağlı değil, Benfica ve işleri yürüten menajerime bağlı" ifadelerini kullandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.