banner913
banner932
banner1012

Roma mücizeyi gerçekleştirdi

banner1020

Roma, 4-1'in rövaşında Barcelona'yı 3-0 mağlup etti ve Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükseldi. Sarı- kırmızılı takıma turu getiren golde asist milli futbolcumuz Cengiz Ünder'den geldi. 

banner974
Roma mücizeyi gerçekleştirdi

banner971

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ikinci maçında Roma ile Barcelona karşılaştı. 4-1 kaybedilen ilk maçın ardından seyircisinin karşısında rövanşa çıkan Roma, henüz 6. dakikada Edin Dzeko ile öne geçti. Barcelona karşısında baskı kuran sarı-kırmızılı takım devreyi tek gollü üstünlükle kapadı. İkinci 45 dakikanın hemen başında Dzeko'yu cezası içinde düşüren Pique penaltıya sebebiyet verdi. Topun başına geçen De Rossi hata yapmadı ve 58'de skoru 2-0 yaptı. Maça 73. dakikada oyuna dahil olan Cengiz Ünder tura adeta servis yaptı. Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen milli futbolcumuzun ceza saha içine gönderdiği ortaya kafayı vuran Kostas Manolas 82. dakikada Barcelona ağlarını sarstı. Kalan dakikalarda skoru korumayı başaran Roma, unutulmaz bir geri dönüşe imza atarak Barcelona'yı Devler Ligi dışına itti

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.