banner913
banner932
banner1012

Renktaşlardan Görneç güldü

banner1020

Görneç, renktaşı yeşil beyazlı Bostancı Bağcıl'ı 3-1 mağlup ederek ilk galibiyetini alırken, Bostancı Bağcıl 2. haftayı da puansız tamamladı

banner974
Renktaşlardan Görneç güldü

banner971

K-PET Birinci Ligin yeni ekibi Görneç, renktaşı yeşil beyazlı Bostancı Bağcıl'ı 3-1 mağlup ederek ilk galibiyetini alırken, Bostancı Bağcıl 2. haftayı da puansız tamamladı.

Üç Şehitler Stadında oynanan ve Zekai Töre'nin yönettiği maçın geneli Görneç'in kontrolünde geçerken, Bostancı Bağcıl'ın beraberlik çabası sonuç getirmedi.

Maçın ilk devresini Görneç, 41. dakikda Besim Denizalp'ın golüyle öne geçerken, devre de 1-0 sona erdi.

İkinci devrenin ortalarında oyu üstünlüğünü ele alan Bostancı Bağcıl, ilk maçına çıkan Zekai Serdar'ın golüyle skoru 1-1 yaptı. Ancak bu gole hemen reaksiyon veren Görneç 75'te Yaşar'ın asistinde Arda ile yeniden öne geçti. 2-1 Maçın son sözünü ise yine Yaşar'ın asistinde İlyas söylerken, maç 3-1 tamamlandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.