banner913
banner932
banner1012

Real Madrid uzatmada Ronaldo'yla Bayern'i yıktı

banner1020

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında "erken final" olarak nitelenen mücadelede Real Madrid, Santiago Bernabeu'da Bayern Münih'i konuk etti. İlk maçta rakibini deplasmanda 2-1 yenen Real Madrid, uzatmaya giden maçta rakibini 4-2 yenerek adını yarı finale yazdırdı. Devler Ligi kariyerinde 6. kez hat-trick yapan Real Madrid'in yıldız futbolcusu Ronaldo, turnuvada 100 gole ulaşan ilk futbolcu oldu.

banner974
Real Madrid uzatmada Ronaldo'yla Bayern'i yıktı

banner971

İspanya'nın Real Madrid takımı, deplasmanda 2-1 yendiği Alman ekibi Bayern Münih ile seyircisi önünde karşılaştı.

Mücadelenin ilk yarı golsüz tamamlandı. Bayern Münih, 51. dakikada Robben ile gole çok yaklaştı ancak Marcelo, topu kale çizgisinden çıkardı. Fakat bir dakika sonra penaltı kazanan Bayern, Lewandowski'nin atışı gole çevirmesiyle 1-0 üstünlük yakaladı.

Madrid ekibi, Ronaldo'nun 76. dakikadaki golüyle skora denge getirdi ancak Ramos 78. dakikada topu kendi ağlarına gönderince Bayern Münih, 2-1 öne geçti.

Vidal, 84. dakikada kırmızı kart görerek Bayern Münih'i 10 kişi bıraktı. 90 dakika, 2-1 Bayern Münih üstünlüğüyle bitince eşleşmenin galibini belirlemek için uzatmalara geçildi.

Real Madridli Ronaldo, 105 ve 108. dakikada attığı gollerle takımını, 3-2 öne geçirdi.

Asensio'nun 112. dakikadaki golü skoru belirledi ve maçı 4-2 kazanan son şampiyon Real Madrid, yarı finale çıktı.

Ronaldo ve Ramos "dalya" dedi

UEFA Şampiyonlar Ligi kariyerinde 6. kez hat-trick yapan Real Madrid'in yıldız futbolcusu Ronaldo, turnuvada 100 gole ulaşan ilk futbolcu oldu.

Real Madrid kaptanı Sergio Ramos ise Şampiyonlar Ligi'ndeki 100. maçına çıktı ve bunu başaran 30. futbolcu olarak kayıtlara geçti.

Real Madrid'in resmi maçlarda gol atma serisi de 55 maça yükseldi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.