banner913
banner932
banner1012

Profesyonellerle oynama hazzı yaşadılar

banner1020

Antalya’da profesyonel futbol takımları ile hazırlık maçları oynamanın hazzını yaşayan takımlarımızdan Türk Ocağı, Özbekistan Süper Ligi ikincisi Nasaf Quarsi takımına 1-0 yenildi. Cihangir ise Türkiye İkinci Lig ekiplerinden Amedspor’a 10-0 mağlup oldu

banner974
Profesyonellerle oynama hazzı yaşadılar

banner971

Necati KÜLAHLILAR

İkinci devre hazırlıkları çerçevesinde Antalya’da profesyonel takımların çalıştığı ortamlarda kamp çalışmaları yapan takımlarımız dün, profesyonel futbol takımları ile hazırlık maçları oynamanın hazzını yaşadılar.

Türk Ocağı, Özbekistan Süper Ligi ikincisi ve bu yılın Süper Kupa şampiyonu olan ve Asya Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Nasaf Quarsi takımı ile hazırlık maçı yaptı.

Türk Ocağı, ilk devresi 0-0 berabere tamamlanan maçın ikinci devresinde bir gol bulan

Nasaf Quarsi takımına 1-0 yenilirken, oynadığı futbol ve sergilediği mücadeleyle beğeni topladı.

Cihangir ise Ziraat Türkiye Kupası’nda grup maçlarında da mücadele eden Türkiye İkinci Lig ekiplerinden Amedspor karşısında direnemezken, rakibine 10-0 gibi farklı bir skorla mağlup oldu.

Bu arada ülkemizde kamp yapan Küçük Kaymaklı dün Maraş ile oynadığı hazırlık maçını 9-1 gibi farklı bir skorla kazandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.