banner913
banner932
banner1012

Piskobulu: Engelleniyoruz

banner1020

Bayar Piskobulu, yaşadıkları tesis sorunları ile ilgili açıklamalarda bulunurken, tesis için her girişim yaptıklarında bir yerlerden engellendiklerini ve konuyu ileriye taşıyamadıklarını söyledi

banner974
Piskobulu: Engelleniyoruz

banner971

Necati KÜLAHLILAR

Doğan Türk Birliği kulüp başkanı Bayar Piskobulu, özelde Doğan Türk Birliği'nin genelde ise Girne kulüplerinin yaşadıkları tesis sorunları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bu memlekette hiçbir şey olmaz

Bayar Piskobulu'nun katıldığı radyo programındakiaçıklamaları şöyle:

"Doğan Türk Birliği olarak tesis yapmak için gerekli proje ve parası vardır. Ancak tesis için her girişim yaptığımızda bir yerlerden engelleniyoruz. Bu konuyu ileriye taşıyamıyoruz. Çünkü bu memlekette hiçbir şey olmaz. Siyasiler Girne kulüplerini sevmezler.

Bu Doğan Türk Birliği, Türk Ocağı ve Girne Halk Evi için geçerlidir. 2 takım, yürümenin dahi zor olduğu zeminde, aynı sahayı paylaşarak antrenman yapmak zorunda kalıyorlar. Ya da halı sahaya para verip antrenman yapıyoruz.

Bizim kulüp olarak bir bina projemiz vardır. Binanın temellerini, sponsorlarımızın katkılarıyla bu yıl içerisinde atacağız. Hedefimiz sene sonuna kadar binanın karkasına kadar ilerlemektir."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.