banner913
banner932
banner1012

Penaltı canavarı Kemal

banner1020

Hamitköy kalecisi Kemal Ağrı, Hamitköy aleyhine hakemlerin verdiği 5 penaltı kararı sonrasında rakip takım futbolcularının penaltı vuruşlarını tümünü kurtardı

banner974
Penaltı canavarı Kemal

banner971

K-PET Birinci Lig ekiplerinden Hamitköy aleyhine hakemler geriye kalan haftalarda 5 penaltı kararına hükmetmiş; bu durum da Hamitköy yönetiminin tepkisine neden olmuş ve takımın lehine penaltı kararı verilmemesi ise sorgulanmıştı. Hamitköy’ün tecrübeli kalecisi Kemal Ağrı ise takımının aleyhine verilen bu penaltı kararlarındaki başarısıyla dikkat çekti. Kemal, rakip futbolcuların kullandığı penaltı vuruşlarının tümünde de başarılı olarak rakip takımlara gol şansı tanımadı. Kemal ikinci devrenin geride kalan 5 haftasında  Hamitköy aleyhine verilen iki penaltı kararında da yaptığı kurtarışlarla dikkat çekti. Görneç maçında Arda’nın, son olarak ise Akova maçında İrfan’ın penaltısını kurtaran Kemal, kalesinde güven veriyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.