banner913
banner932
banner1012

Pekmeze tat geldi

banner1020

Ozanköy, Bekir Yıldız’ın, 2 gol 1 asistle yıldızlaştığı maçta Yalova’yı 3-0 mağlup ederek, üst üste ikinci galibiyetini alırken, direk düşme hattından kurtulma adına umutlandı. Ozanköy’ün ilk golü Zihni’den geldi

banner974
Pekmeze tat geldi

banner971

YER: Ozanköy Mustafa Özkayım Stadı.

HAKEMLER: Mehmet Sezener-Enver Kalkın-Zekai Töre

OZANKÖY: M.Emin-Hasan-Muhammed-Zihni-Lewis-Naimke-Ahmet(Murat dk.82)-Alpay-Serhan-Bekir-Israel Abia(Ertaç dk.43)

YALOVA: İrfan-Veli-Tayfun(Selçuk dk.71)-Reşat-Ali Azouz-Edis(Çağan dk.46)-Uche-Buğra-Batshi(Hasip dk.74)-Cemal-Mithat

GOLLER: Dk.25 Zihni, dk.35 ve dk. 55 Bekir(OZANKÖY)

 K-Pet Süper Lig'de 23. haftanın önemli mücadelesinde alt sıralardan kurtulma çabası gösteren Ozanköy ile Yalova karşı karşıya geldi. Ozanköy Mustafa Özkayım Stadı'nda oynanan mücadele 3-0 ev sahibi Ozanköy'ün üstünlüğünde sona erdi.

Ozanköy'e galibiyeti getiren golleri 25. dakikada Zihni Temelci, 35 ve 55. dakikalarda ise Bekir Yıldız kaydetti.

 12. dakikada gelien Ozanköy atağında Bekir’in pasında Serhan sert ve yerden bir vuruş yaptı. Fakat top uzak direk dibinden dışarı gitti.

 25. dakikada Ozanköy öne geçti. Bu dakikada Ozanköy sağ tarafta kendi yedek kulübesi önende serbest vuruş kazandı. Bekir’in ceza alanı içine göderdiği topta Yalova defansı seyirci kalınca Zihni kafa ile topu ağlara yollayarak Ozanköy’ü 1-0 öne geçirdi.

  29. dakikada Yalova’nın kazandığı serbest vuruşta Buğra’nın arka direğe gönderdiği topa Reşat boş pozisyonda vuramadı.

  35. dakikada fark 2’ye çıktı. Orta alandan Ahmet defansın arkasına attığı topta kaleci İrfan’ın kalesini terk ettiğini gören Bekir onun üzerinden topu aşırtarak ağlara yollayınca skor da Ozanköy adına 2-0 oldu.

  51. dakikada Uche’nin kullandığı kornerde arka direkte Buğra’nın kale önüne gönderdiği topu Mithat yakın mesafeden kafa ile dışarı attı.

  55. dakikada Yalova rakip kalede gol ararken kaptırılan topta Muhammed’in pasında Ertaç 2 rakibi ile girdiği mücadelede rakiplerini geçmek isterken seken top Bekir’in önünde kaldı. Bekir de düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve Ozanköy’ü 3-0 öne geçti.

  64. dakikadaki Ozanköy atağında Ertaç’ın pasında bom boş pozisyondaki Bekir topu direğin yanından dışarı atarak mutlak bir golü kaçırmış oldu.  

  70. dakikada Ozanköy serbest vuru kazandı. Ertaç’ın sert şutunda kaleci İrfan direk dibinden topu kornere atarak tehlikeyi önledi.

  Bu dakikadan sonra taraflar başka gol atamayınca maç da Ozanköy’ün 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Bu galibiyetle Ozanköy puanını 17 yaparak üst üste ikinci galibiyetini aldı. Yalova ise 21 puanda kaldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.