banner913
banner932
banner1012

Özgür’den, Athos’a gönderme

banner1020

Girne Halk Evi – Hamitköy maçında kaleci Athos ile Özgür Ongun arasında ilginç diyaloglar yaşanırken, Özgür attığı üçüncü golden sonra Athos’a doğru koşup göndermede bulundu

banner974
Özgür’den, Athos’a gönderme

banner971

K-PET Birinci Lig’de geçtiğimiz Pazar günü oynanan Girne Halk Evi – Hamitköy maçında Girne Halk Evi kalecisi Athos ile Hamitköy’ün golcüsü Özgür Ongun arasında ilginç diyaloglar yaşandı.

Athos’un, Özgür’e yönelik kullandığı iğneleyici sözlere Özgür attığı gollerle karşılık verirken, maçta hat trick yapan Özgür attığı 3. golden sonra Athos’a doğru koşup, başarılı kaleciye göndermede bulundu.

Güney Kıbrıs’ın AEL ve Apolllon gibi üst düzey takımları ile Kıbrıs Milli Takımı’nda da forma giymiş olan Athos ise defansının kötü olduğu maçta kalesinde gördüğü gollerden dolayı büyük üzüntü yaşadı. Maç sonunda ise her iki takım futbolcuları dostça birbirlerine başarı dileyerek sahadan ayrıldılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.