banner913
banner932
banner1012

Ozanköy’e, Bakkal desteği

banner1020

Ozanköy Spor Kulübü ile Bakkal arasında sponsorluk sözleşmesi imzalanması moralleri artırırken, Çetinkaya maçı öncesinde sakat futbolcuların çokluğu moral bozuyor

banner974
Ozanköy’e, Bakkal desteği

banner971

İsa TABAK

K-PET Süper Lig'in yeni ekibi Ozanköy Spor Kulübü ile Bakkal arasında sponsorluk sözleşmesi imzalandı.

Ozanköy Spor Kulübü Başkanı Ali Piro ile Manner Trading LTD. / Bakkal Genel Müdürü Hasan Çağlar tarafından imzalanan sponsorluk antlaşmasının içeriğine göre, Bakkal A Takım sırt reklamı ve Genç Takım göğüs reklamı ile Ozanköy Spor Kulübü’ne katkı sağlayacak. Aynı zamanda Ozanköy Spor Kulübü’nün futbol sahasında da Bakkal reklamları, görsel olarak da yer alacak.

OZANKÖY’DE SAKATLAR DÜŞÜNDÜRÜYOR

Bu arada Pazar günü Çetinkaya ile deplasmanda karşılaşacak olan Ozanköy’de, sakat futbolcuların çokluğu moral bozuyor.

Takımın 2 stoperi Dalyan tarak kemiğinde, Fırat ise ayak parmaklarındaki kırık dolayısıyla Çetinkaya karşısında forma giymeyecekler. Saydam ise düz koşulara başlamasına rağmen, ağrıları sürüyor. Kaleci Mehmedemin’in ise kasığındaki sakatlığı devam ediyor. İyileşen Bekir Yıldız’ın ise hazır olmaması, sıkıntıyı daha da artırıyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.