banner913
banner932
banner1012

Ozanköy'ü Süper Lig heyecanı sardı

banner1020

Ozanköy'de yeni sezon hazırlıkları aralıksız devam ederken, Mustafa Özkayım Stadı'nın tribün genişletme çalışmaları başladı

banner974
Ozanköy'ü Süper Lig heyecanı sardı

banner971

İsa TABAK

Yeniden K-PET Süper Lig'de mücadele edecek olan Ozanköy'de yeni sezon hazırlıkları aralıksız devam ediyor.

Futbol takımı teknik adam Seran Kaşif yönetiminde çalışmalarını antrenmanlar ve hazırlık maçları ile sürdürüyor. Ali Piro başkanlığındaki yönetim kurulu da Mustafa Özkayım Stadı'nı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Mustafa Özkayım Stadı'nın tribün genişletme çalışmaları dün başlayan Ozanköy yönetimi, sezonluk kombine biletleri de satışa sundu.

SADECE İZLİYOR

Şu ana kadar kulübün yaşadığı en büyük talihsizlik ise takımın yıldızı, Bekir Yıldız'ın henüz iyileşmemesi oldu. Bekir, Küçük Kaymaklı ile oynanan ilk hazırlık maçında rakip stoper Turgut Kaan’ın darbesi ile sakatlanmıştı. Ayak bileğindeki şişlik ve morluk henüz geçmeyen Bekir, antrenmanları sadece izlemekle yetiniyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.