banner913
banner932
banner1012

Ozanköy, kumdan sahaya çıktı

banner1020

Ozanköy’ün hazırlık kampı devam ederken, dün kumda antrenman yapan, öğleden sonra Akova ile hazırlık maçına çıktı. Maçta Ozanköy’ün golünü, denenmeye alınan Toumani Konate kaydetti

banner974
Ozanköy, kumdan sahaya çıktı

banner971

İsa TABAK

K-PET Süper Lig’in yeni ekibi Ozanköy’ün Bellapais Manestry Tatil Köyü’ndeki hazırlık kampı devam ediyor.

Teknik direktör Seran Kaşif futbolcularına dün kumda antrenman yaptırırken, takım daha sonra Mustafa Özkayım Stadı’nda, Akova ile hazırlık maçına çıktı.

Maç 1-1 berabere tamamlanırken, Ozanköy’ün golünü, denenmeye alınan Fildişi Sahilli forvet Toumani Konate kaydetti. Toumani Konate’nin maçtaki performansı teknik heyet tarafından olumlu bulunurken, son karar ilerleyen günlerde verilecek.

Yaklaşık 1 aydır bileğindeki sakatlığı nedeniyle antrenmanlara katılamayan Bekir Yıldız da antrenmanlara katılmaya başlarken, futbolcunun kampa katılması takıma büyük moral verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.