banner913
banner932
banner1012

Ozanköy'e üniversite desteği

banner1020

K-PET Süper Lig ekibi Ozanköy Spor Kulübü, Kıbrıs İlim Üniversitesi ile ana sponsorluk sözleşmesi imzaladı

banner974
Ozanköy'e üniversite desteği

banner971

Ozanköy’de eğitim faaliyetini sürdüren Kıbrıs İlim Üniversitesi, Ozanköy Spor Kulübü ile ana sponsorluk sözleşmesi imzalayarak, KKTC sporuna katkı sunmak için kolları sıvadı.

Kıbrıs İlim Üniversitesi dün okul lokalinde Ozanköy Spor Kulübü Başkanı Ali Piro ile birlikte protokolü imzaladılar.

Bir ülkenin tanınmasında önemli faktörlerden birinin spor faaliyetlerinin yaygınlaştırması olduğunu belirten Üniversite Mütevelli Heyet Eş Başkanı Doç. Dr. Ersan Berksel, Kıbrıs İlim Üniversitesi olarak bu konuda üzerlerine düşen sorumlulukları eksiksiz bir şekilde yerine getireceklerini ve topluma hizmet anlayışını devam ettireceklerini belirtti.

İmzalanan bu protokol sayesinde ülkemizde spora gönül veren gençlerin sayısında artış olmasını temenni eden Dr. Ersan Berksel, niteliğinden taviz vermeden büyüyen Üniversitenin spor etkinliklerine destek olmaya devam edeceği de vurguladı.

Ozanköy Spor Kulubü Başkanı Ali Piro ise, 1956’dan beri spor faaliyetlerini sürdüren kulüplerinin ülke spor tarihinde önemli bir yerinin olduğunu belirterek, Ozanköy sırtlarında Kıbrıs İlim Üniversitesiyle yan yana olan tesislerinin bundan sonra sırt sırta vererek daha büyük işler başaracaklarını söyleyerek, ilim ile sporun birlikteliğinden büyük sonuçlar elde edeceklerinden ümitli olduklarını belirtti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.