banner913
banner932
banner1012

Ozanköy'de tribün sıkıntısı

banner1020

Mustafa Özkayım Stadı'nda yeni tribün inşası için başlatılan çalışmalarda sadece betonun dökülmesi Ozanköy yönetimini endişeye sevk etti

banner974
Ozanköy'de tribün sıkıntısı

banner971

İsa TABAK
K-PET Süper Lige deplasmandaki Çetinkaya mağlubiyeti ile başlayan Ozanköy'de, tribün sıkıntısı yaşanıyor.
Merit Alsancak Yeşilova ile Cumartesi günü Mustafa Özkayım Stadı'nda karşılaşacak olan Ozanköy bu maçın hazırlıklarına başlarken, yönetimi, tribünlerin maça kadar yetişmeyecek olmasının sıkıntısı sardı.
Sezon öncesinde yeni tribün inşası için başlatılan çalışmalarda sadece betonun dökülmesi ve çalışmaların ilerletilmemesi, tribünlerin Cumartesi gününe kadar yetişmeyecek olmasını endişesini de beraberinde getirdi.
Sökülüp yenilenmesi gereken eski tribünlerin de henüz sökülmemesi de ayrı bir sorun olarak duruyor. Kalabalık taraftar kitlesinin izlemesi beklenen karşılaşmada taraftarlar, eski tribünlerde ve duvar boyunda maçı izleyebilecekler. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.