banner913
banner932
banner1012

Ozanköy, Dağer’i istiyor

banner1020

Ozanköy, K-PET Süper Lig’e dönme hedefi doğrultusunda transfer girişimlerine devam ederken, Tayfun Kurtarıcoğluları’nın eski öğrencisi Talat Dağer’in transferinde büyük yol kat etti

banner974
Ozanköy, Dağer’i istiyor

banner971

Yeni sezonda K-PET Birinci Lig’de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Ozanköy transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Ozanköy’ün, Tayfun Kurtarıcoğluları yönetiminde yeniden K-PET Süper Lige dönme hedefinde olacak olmasından dolayı başlattığı transfer girişimleri devam ediyor. Tecrübeli kaleci Mehmedemin’i kalede tutacak olan Ozanköy, Özcan Saygı’nın transferini de bitirme aşamasına gelirken, bu kez de deneyimli futbolcu Talat Dağer’in transferine yöneldi.

Tayfun Kurtarıcoğluları’nın Alsancak Yeşilova’dan eski öğrencisi olan ve 2 sezon önce Alsancak Yeşilova’nın, geçen sezon da ikinci devrede kiralık oynadığı Gönyeli’nin K-PET Süper Lige yükselmesine büyük katkı koyan Talat Dağer’i transfer etmek isteyen Ozanköy, bu transferde de büyük yol kat etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.