banner913
banner932
banner1012

Otçuoğlu: Ozanköy'e de tesis yapılmalı

banner1020

Ozanköy'ün başkanı Sami Otçuoğlu, şampiyonluk şölenlerine gelmeyen devlet yetkililerine sitem ederken, Mustafa Özkayım Stadı'nın zemininin, Süper Lige uygun olmadığını açıkladı. Otçuoğlu, Girne bölgesinde, tesisi olmayan tek kulüp olan Ozanköy'e de tesis yapılması gerektiğine; dikkat çekti

banner974
Otçuoğlu: Ozanköy'e de tesis yapılmalı

banner971

K-PET Birinci Lig Beyaz Grup şampiyonu Ozanköy'ün başkanı Sami Otçuoğlu, katıldığı canlı yayında yetkililere sitemlerde bulunurken, Mustafa Özkayım Stadı'nın zemininin, Süper Lige uygun olmadığını açıkladı.

Yetkililerin ilgisizliğine isyan eden Sami Otçuoğlu'nun yaptığı açıklamalar şöyle:

"Ozanköy olarak, Girne Halk Evi maçı sonrasında düzenlediğimiz şampiyonluk şölenimize, davetli olmalarına rağmen devlet yetkilileri gelmedi.

Sadece Girne Belediyesi başkanı, milletvekili Ersin Tatar ve KTFF yönetim kurulu üyesi Orçun Kamalı, maçımıza geldi. Ozanköy'e olan bu ilgisizliğin nedenini gerçekten anlayamıyorum. 

Bize karşı olan ilgisizlik tesisler konusunda da vardır. Bize destek veren tek kurum olan Girne Belediyesi'nin katkılarıyla yaptığımız soyunma odaları vardır. Ancak devlet bizden çok daha az nüfusa sahip Tatlısu Spor Kulübü'ne, Karaoğlanoğlu'na yaptığı tesislerin benzerini, Ozanköy'e de yapmalıdır.

Çünkü sahamızın zemini çok kötüdür. Miadını doldurmuş olan bu saha zemininde futbol oynatmak, doğru değildir. Zaten birçok futbolcumuz da zeminden dolayı sakatlandı. Süper Lig maçı oynandığında bu zeminde birçok futbolcu sakatlık yaşayacaktır.

Girne bölgesinde, 4,000'i aşkın nüfusu olmasına rağmen, tesisi olmayan tek kulüp olan Ozanköy'e de tesis yapılmalıdır."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.