banner913
banner932
banner1012

Ortak hedef galibiyet

banner1020

Doğu bölgesinin 2 temsilcisi, Maraş ile Mormenekşe arasında oynanacak olan zorlu maç öncesinde Maraş başkanı Kenan Akın ile Mormenekşe teknik direktörü Bülent Aytaç, maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerini açıkladılar

banner974
Ortak hedef galibiyet

banner971

Niyazi ERGÜLEN

K-PET Birinci Lig'de Pazar günü Maraş ile Mormenekşe, İhsan Payas'ın yöneteceği maçta karşı karşıya gelecekler.

Doğu bölgesinin 2 temsilcisi arasında oynanacak olan zorlu maç öncesinde Maraş başkanı Kenan Akın ile Mormenekşe teknik direktörü Bülent Aytaç şu açıklamaları yaptılar:

KENAN AKIN: KAZANMAYI HEDEFLEYECEĞİZ

"Maraş Gençlik olarak hedefimiz ilk üçte sezonu tamamlamaktır. Ancak önceliğimiz dostluk ve kardeşliktir. Hedefimiz öncelikle sporun kardeşlik, dostluk ve sevgi olduğunu kabullenen bir anlayışı hakim kılmaktır. Sonuçta futbol 3 skorlu bir oyun olduğu unutulmasın.

Mormenekşe maçına teknik direktör İzzet Kaçmaz takımı 3 antrenmanla hazırladı. Kendi saha ve seyircimiz önünde maçı kazanmayı hedefleyeceğiz.

Hedefimiz tabii ki Süper Lige yükselmektir. Şu anda da iyi durumdayız. Mormenekşe karşısında defans futbolcumuz Orhan Kalaycı, 4 sarı kart cezası nedeniyle oynayamayacak. Ancak onun yerini dolduracak oyunculara sahibiz."

BÜLENT AYTAÇ: KAYIPSIZ GEÇMELİYİZ

"Bu hafta dış sahada Maraş ile karşılaşacağız maç öncesinde galibiyete kilitlendik. Maraşla oynayacağımız maçta galibiyetten başka şey düşünmüyoruz.

21 Haziran'da bu yana hedefimiz olan Süper Lige yükselmek için bu maçı kayıpsız geçmeliyiz. 5 aydır Süper Lige geri dönme hedefi için yönetim, teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimizle birlikte çok çalışıyoruz.

10. haftaya girerken istediğimiz yerde olmasak da hedefe yakınız. Önemli olan ise sezonun sonunda nerede olacağımızdır. K-PET Birinci Lige ve bize ilgi gösterdiği için de Halkın Sesi spora çok teşekkür ederim."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.