banner913
banner932
banner1012

Orhan Dural Stadı, dev maça hazır

banner1020

K-Pet Süper Ligde sezonun en kritik maçı olan Merit Alsancak Yeşilova – Yenicami maçına ev sahipliği yapacak Orhan Dural Stadı, maça hazır duruma getirildi

banner974
Orhan Dural Stadı, dev maça hazır

banner971

Spor Dairesi Müdürlüğü, Merit Alsancak Yeşilova’nın ev sahibi olduğu maçları oynadığı Karaoğlanoğlu Orhan Dural Stadındaki canlı yayın ve basın odası eksikliğini bir haftalık bir süre içerisinde tamamladı. 

Böylelikle canlı yayın ve basın odası, 28 Nisan Pazar günü oynanacak olan ve BRTK’den naklen yayınlanacağı açıklanan K-Pet Süper Ligde sezonun en kritik maçı olması beklenen Merit Alsancak Yeşilova-Yenicami maçına hazır duruma getirildi.

Karaoğlanoğlu Orhan Dural Stadı ile ilgili açıklamalarda bulunan Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu, mevcut sıkıntıyı kısa bir süre içerisinde giderdiklerini ve sahanın eksiği olan canlı yayın ve basın odasını hazır duruma getirdiklerini anlattı. Hafta sonu oynanacak olan karşılaşmanın canlı yayınlanabileceğini dile getiren Değirmencioğlu, canlı yayın odasında görev yapacak olan ekibin ihtiyacı olan uydu bağlantısı ve elektrik bağlantılarının da hazır durumda olduğunu açıkladı.

   

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.