banner913
banner932
banner1012

Oraloğlu: Yabancılar konusunda ekonomiye göre hareket edilir

banner1020

Ali Oraloğlu, “Yabancı futbolcu kontenjanının kaldırılması tartışmaları, bu futbolculara etkisi olacağı için sezon tamamlandıktan sonra yapılmalıdır. Ama yabancı futbolcu kontenjanında ekonomik şartlara göre hareket edilir.” açıklamasını yaptı

banner974
Oraloğlu: Yabancılar konusunda ekonomiye göre hareket edilir

banner971

K-PET Süper Lig lideri Mağusa Türk Gücü’nün teknik direktörü Ali Oraloğlu, Ahmet Özsoy’un sunduğu COVİD 19’da Spor programında yabancı futbolcu kontenjanı konusunda açıklamalarda bulundu.

Ali Oraloğlu’nun açıklamaları şöyle:

“Sezonun tamamlanmasına 8 maç var. Bu nedenle de bu dönemde yapılan yabancı futbolcu kontenjanının kaldırılması tartışmaları, bu futbolculara etkisi olacaktır.

Her teknik direktör iyi futbolcu ister. Ama bunun kararını Kulüpler Birliği, dolayısıyla kulüp başkanları verecek. Başkanların en doğru kararları vereceklerini de düşünürüm.

Yabancı futbolcu kontenjanında ekonomi ön plana çıkar. Ekonomik şartlara göre hareket edilir. Düşük maliyetli yabancı futbolcu da vardır. Ama bu yabancı futbolcunun, futbolumuza katkısı ne kadar olacaktır? Yabancı futbolcu kontenjanı konusunun sezon tamamlandıktan sonra konuşulması gerektiğini düşünürüm.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.