banner913
banner932
banner1012

Önce Dipkarpaz sonra Kartepe’de hazırlık

banner1020

Batı bölgesi süper lig ekibi Yalova, Dipkarpaz Belediyesi tesislerinde üç günlük kampa girerken, 26 Ağustos’ta ise Kartepe kampında sezona hazırlanacak

banner974
Önce Dipkarpaz sonra Kartepe’de hazırlık

banner971

Niyazi ERGÜLEN

Batı bölgesi süper lig kulüplerinden Yalova dün Dipkarpaz Belediyesi tesislerinde üç günlük kampa girdi.

Dipkarpaz Belediyesi tesislerinde teknik direktör Derviş Kolcu yönetiminde çalışmalara başlayan Yalova takımı Güzelyurt’a perşembe günü dönecek, 26 Ağustos’ta ise soluğu Kartepe kampında alacak.

Yurt içi kampında günde iki antrenmanla çalışma yapacak olan Yalova tam kadro ile sezona hazırlanıyor.

KOLCU: FUTBOLCULAR UYUMLU VE NEŞELİ

Kamptan açıklama yapan teknik direktör Derviş Kolcu çok güzel bir atmosferde yurt içi kamp yaptıklarını belirterek, sabah 06.00 da ilk antrenmanı akşam 18.00’de ikincisi olmak üzere günde çift idman yaptıklarını söyledi. Yurt içi kampında yabancı futbolcuların performans ve uyumlarını izleyeceklerini açıklayan Kolcu, daha sonra yurt dışı kampı olan Kartepe’ye gideceklerini söyledi. Neşeli bir kamp olduğunu ifade eden Kolcu, tüm futbolcuların istekli olduklarını açıkladı.

Yalova Spor Kulübü Başkanı Tahsin Mertekçi, Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun, Dipkarpaz Spor Kulübü Başkanı Kerem Sönmez ile muhtar ve Dipkarpaz köylülerine takımlarına yakınlık göstermelerinden ve yardımcı olduklarından dolayı teşekkür etti.

Tüm takımlara Dipkarpaz’da kamp yapmalarını öneren Mertekçi, “Belediye başkanı ve kulüp başkanının sıcak ilgisi ve tesislerini bize açmaları takdir edilecek olay. Bu güzel köyümüzde kamp yaparak desteklenmesinin gerekiyor” diyerek sözlerini tamamladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.