banner913
banner932
banner1012

Ogan puanla başladı

banner1020

Alt sıralardan uzaklaşmak isteyen 2 ekip Görneç ile Çanakkale arasındaki maç 1-1 berabere tamamlanırken, yeni teknik direktörü Ahmet Ogan yönetiminde ilk maçına çıkan Çanakkale, bire bir rakibinden puan almayı başardı

banner974
Ogan puanla başladı

banner971

Yer: Görneç Üç Şehitler Stadı                                                                                                             Hakemler: Evren Karademir, Ali Orçan, Hakan Gök                                                                Görneç: Hasan Bilal, Hasan Denizalp, Ertan, Mehmet İnce, Levent, Fırat, Celal, Abdullah, Mustafa Arnavut, Yaşar, Doğan(Dk. 58 Necati)                                               

Çanakkale: Fatih, Ali, Yunus, Uvanç, Oğuzhan (Dk. 55 Musa) , Utku, Selçuk, Salih, Ahmet, Burak (Dk. 31 Talha) , Mehmet Şengüler (Dk.51 İsmail)                                         

Goller: Dk. 16 Abdullah ( Görneç)  Dk. 34 Selçuk (P)  ( Çanakkale)                                            

K-PET Birinci Lig’in 2 yeşil beyazlı ekibinin mücadelesinde taraflar birer golle, birer puanı hanelerine yazdırdılar.

10 dakikada Mustafa Arnavut’un pasında topla buluşan Abdullah’ın vuruşunu kaleci Fatih kurtardı. 16. dakikada Mustafa Arnavut’un pasında Abdullah’ın ceza sahası içerisindeki tek vuruşu ağlarla buluştu. (1-0)

34. dakikada Ertan’ın müdahalesi ile Yunus yerde kalırken maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Selçuk topu ağlara gönderip takımına beraberliği getirdi 1-1.

37. dakikada Selçuk topu kurtardı ve aradan Uvanç’a bıraktı. Uvanç’ın şutu direkten oyun alanına geri döndü. 43. dakikada Hasan Denizalp’in ortasında Abdullah’ın vuruşunu kaleci Fatih önlerken devre 1-1 sona erdi.

İkinci devreye Görneç etkili başladı.

49. dakikada yine Mehmet İnce’nin güzel ortasında arka direkte topla buluşan Celal’in vuruşu auta gitti. 60. dakikada Yaşar’ın pasında ceza sahasına giren Mustafa Arnavut’un vuruşunu kaleci Fatih önledi. 65. dakikada kaleci Fatih’in aut atışı kısa düştü ve top Abdullah’ın önünde kaldı. Bu oyuncunun pasında topla buluşan Mustafa Arnavut’un vuruşunu kaleci Fatih çıkardı. 90. dakikada Mehmet İnce’nin güzel ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Fırat’ın vuruşu dışarı gidince Görneç mutlak bir golden oldu. Karşılaşmada az sonra bu sonuçla tamamlandı ve Görneç ile Çanakkale 1-1 berabere kaldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.