banner913
banner932
banner1012

Ocak’tan süper geri dönüş 3-2

banner1020

Türk Ocağı, Peter’in son 20 dakikada hareketlenmesi sonrasında müthiş bir geri dönüşe imza atarken, 2-0 mağlubiyetten, 90 dakikayı 2-2 bitirdi. Maunacılar, uzatma bölümünde ise 3-2’yi bulup, Süper Kupa’yı ilk kez müzelerine götürdüler. Hat trick yapan Ertaç, maça damga vuran isim oldu Utku Hamamcıoğlu ve ekibi genelde başarılı bir yönetim sergilerken, Mustafa Avcı’nın, John Ebuka’ya kafa ile vurmasını görememeleri, tek hataları oldu

banner974
Ocak’tan süper geri dönüş  3-2

banner971

HAKEMLER: Utku Hamamcıoğlu-Halil Erdem Canaloğlu-İsfendiyar Açıksöz

TÜRK OCAĞI: Matthaios-Hasan-Mustafa(İsmet Dk.67)-Mustafa Avcı-Bilal-JamesMuhammed(İlker Dk.112)-Yunus(H.Sadrazam dk. 46)-Dinopeter-Justice-Ertaç

YENİCAMİ: Ozan-Ömer-Emin-Salih(Behiç dk.106)-M.Altın(Eren Dk.85)-Ünal-M.Göktaş- Tansel(Cemal Dk.71)-Oladele-John-John Okali

GOLLER: Dk. 8 M.Altın, Dk. 65 John (YENİCAMİ) Dk.74, dk.78, dk. 105 Ertaç (T.OCAĞI)

KTFF Süper Kupa maçında 2 farklı geriye düşmesine ragmen golcüsü Ertaç’ın ayağından bulduğu 3 golle maçı kazanarak Koopbank Kupası’ndan sonra Süper Kupa’nın da sahibi oldu.

8. dakikada T.Ocağı kalesine yaklaşık 25 metreden bir serbest vuruş kazandı. Atışı kullanan M.Altın mükemmel bir vuruşla topu ağlara yollayarak Yenicami’yi 1-0 öne geçirdi.

33. dakikada bir kez daha T.Ocağı ceza alanı dışında serbest vuruş kazandı. M.Altın bir kez daha mükemmel vurdu. Ancak bu kez top yan direkten döndü. Devam eden pozisyonda John topu ağlara yollamasına ragmen pozisyonu ofsayt olduğu gerekçesiyle gol iptal edildi.

İkinci devre özellikle Peter’in son 20 dakikada hareketlenmesi Türk Ocağı’nın müthiş geri dönüşünü getirdi.

48. dakikada Dinopeterin soldan ortasında Justice’nin arka direkteki kafa vuruşunda top direğin hemen üzerinden dışarı gitti.

51. dakikada Yenicami’den John’un yerden giden sert şutunda kaleci Matthios direk dibinden topu tokatlayarak kornere attı.

65. dakikada fark 2’ye çıktı. Bu dakikada M.Altın rakibinden sıyrıldıktan sonar sağ taraftan son çizgiye kadar indikten sonar geriye çıkardığı topu John boş kaleye yollayarak Yenicami’yi 2-0 öne geçirdi.

74. dakikada gelişen T.Ocağı atağında M.Altın rakip oyuncu Dinopeter’i ceza alanında düşürünce hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Ertaç skoru 2-1 yapan golü attı.

78. dakikadaki T.Ocağı atağında Justice’nin ara pasında topla buluşan Ertaç dügün bir vuruşla topu ağlara yollayınca skor da 2-2 oldu.

83. dakikada Yenicami’den Ünal’ın kullandığı serbest vuruşta top yan direkten döndü. Dönen topu M.Altın yakın mesafeden üstten dışarı atarak mutlak bir golü harcamış oldu.

98. dakikada gelişen Yenicami atağında T.Ocağı ceza alanı içinde oluşan karambolde top John’un önünde kaldı. Çok müsait pozisyonda olmasına ragmen John topu kalecinin kucağına attı.

105. dakikada T.Ocağı öne geçti. Yenicami defansının bir türlü uaklaştıramadığı topu alan Ertaç, 2 rakibinden kurtulduktan sonar sol ayağı ile yerden düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve hem kendinin hem de takımının 3’ncü golünü atarak T.Ocağı’nı 3-2 öne geçirdi. Geriye kalan dakikalarda başka gol olmayınca T.Ocağı maçı 3-2 kazanarak Süper Kupa’yı müzesine götürmeyi bildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.