banner913
banner932
banner1012

Ocak umduğunu bulamadı

banner1020

Türk Ocağı, kupa yorgunu Küçük Kaymaklı karşısında galip gelmeyi hedeflemesine rağmen maçtan beraberlikle ayrılarak 1 puana razı olurken, play out hattında kaldı. Sahaya rotasyon yaparak çıkan Küçük Kaymaklı 1 puanla, bir basamak geriledi

banner974
Ocak umduğunu bulamadı

banner971

Saha: Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı
Hakemler: Ali Özer-Cem Öksüzoğulları-Hakan Gök

TOL: Ali(Dk. 16 Zeki)-Yunus-İsmet-İlker-Bilal-James(dk. 58 Justice)-Micheal-Doğukan-Hascan(dk. 73 Ömer)-Remzi-Eneramo

K.K.: Ali Duvarcı-Tuğrul-Yaşar-Sercan-Yağış(dk. 46 Uğur)-Turgut-Bayram-Konan-Yusuf(dk. 78 H. Adal)-Franck-Arsene Junior

Gol: Dk. 75 Remzi(TOL)-Dk. 63 Uğur(K.K.)

K-Pet Süper Lig'de 24. hafta mücadelesinde Türk Ocağı ile Küçük Kaymaklı, Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

Türk Ocağı'nın golünü 75. dakikada Remzi Betmezoğlu atarken, Küçük Kaymaklı'nın golünü 65. dakikada oyuna sonradan giren Uğur Gök kaydetti.

Dk. 2: Bayram’ın ortasına kafayı vuran Konan’ın vuruşu direkten geri geldi.

Dk. 31: Eneramo topu pası ile rakibini oyundan düşürdü, Remzi topla buluştu, yerden sert vuruşu dışarı gitti.

Dk. 39: İlker sağ kanattan geldi, kale içine ortaladı, Eneramo’nun kafa vuruşu üstten dışarı çıktı.

Dk. 41: Eneramo çalımlarla K.K. ceza alanına girdi. Sol kanattaki Remzi’ye pasını aktardı, Remzi’nin kaleci Ali ile karşı karşıya vurduğu plase Ali’nin ellerine gitti.

Dk. 45: Savunmadan atılan topla buluşan Eneramo pasını yine Remzi’ye aktardı, Remzi kötü bir vuruşla topu üstten dışarı gönderdi.

İlk yarı 0-0 berabere sonuçlandı.

Dk. 62: Yunus çalımlarla sağ kanattan çizgiye kadar indi, kale içine ortaladı, Eneramo bu topu ıskalayınca T. Ocağı bir golden oldu.

Dk. 63: Savunmadan gelen uzun topla hareketlenen Uğur, Yunus’u çalımlarla geçti, yerden bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 0-1

Dk. 75: Remzi Justice’den seken topla buluştu, yerden çok bir sert şutu kaleye gönderdi, ağlara giden bu topu kaleci Ali sadece seyretti. 1-1

Dk. 78: Uğur İlker’den çalımlarla kurtuldu, vurduğu top kaleci Zekiden döndü.

Dk. 87: Kale alanı içinde yükselen Eneramo kafayı vurmadan yetişen Sercan bu topu kornere göndererek mutlak bir golü önledi.

Dk. 90+3 Uğur’un pası ile buluşan Franck’ın sert şutu Ocak savunmasından kornere çıktı. Korner atışını savunma uzaklaştırdı. Maç da sona erdi.  Bu sonuçla Türk Ocağı puanını 29, Küçük Kaymaklı ise 38 yaptı.  

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.