banner913
banner932
banner1012

Ocak, pekmezle tatlandı

banner1020

Türk Ocağı, Doğan Türk Birliği mağlubiyetiyle üzdüğü taraftarlarının yüzünü, farklı Ozanköy galibiyeti ile güldürdü. Ozanköy ise yeni başkan Sami Otçuoğlu’na galibiyet ehdiye edememenin üzüntüsünü yaşadı

banner974
Ocak, pekmezle tatlandı

banner971

YER: Ozanköy Mustafa Özkayım Stadı.

HAKEMLER: Utku Hamamcıoğlu-Ali Orçan-Cemal Skallı

OZANKÖY:M.Emin-Hüseyin-Nedim-Berk-Guis Namike-Fikret-(Ali dk.71)-Junior Dijon-H.Aydıngönül(Bekir dk.60)-Hasa(Mehmet dk.78)-Mach Dijon-Alpay

T.OCAĞI:Andreou-Hasan-İsmet-Mustafa-Bilal- James Obongha-Muhammed(H.Sadrazam dk.85)-Dinopeter-Doğukan(İlker dk.75)-Ertaç-Justice(Mehmet Uçar dk.85)

GOLLER: Dk.36 Bilal, dk.80, dk.90 Ertaç, dk. 81 Peter, dk. 89 Mehmet Uçar (T.OCAĞI) 

K-Pet Süper Lig'de 11. hafta mücadelesinde Ozanköy ile Türk Ocağı, Ozanköy Mustafa Özkayım Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadele konuk ekip Türk Ocağı'nın 5-0 üstünlüğünde sonuçlandı.

Türk Ocağı'na galibiyeti getiren golleri 35. dakikada Bilal, 80 ve 90. dakikalarda Ertaç Taşkıran, 81. dakikada Peter ve 89. dakikada Mehmet Uçar kaydetti. 

7. dakikada gelişen T.Ocağı atağındaJustice topla rakip ceza alanında buluştu. Rakibini de geçtikten sonra altı pas içerisinde kaleye vurmak yerine yine çalım atmayı deneyince  defans topu uzaklaştırdı.

  12. dakikadaki Ozanköy atağında March Dijon’un sol taraftan getirdiğ topla rakip ceza alanı dışında buluşan Namike’nin vuruşunda kaleci Andreou topu güçlükle kornere atarak tehlikeyi önledi.

  36. dakikada T.Ocağı öne geçti. Doğukan’ın sağdan ortasında Ertaç’tan seken topla buluşan Bilal göğsü ile kontrol ettiği topa sert ve düzgün vurarak takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

  38. dakikadaki T.Ocağı atağında Peter’in uzun topunda Doğukan kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen istediği gibi vuramadı ve kaleci M.Emin kalesini de zamanında terk ederek topa sahip oldu.

  61. dakikada gelişen T.Ocağı atağında Ozanköy ceza alanında Peter topa vuracağı anda Namike’nin müdahalesiyle yerde kaldı. T.Ocağı futbolcuları bu poisyonda penaltı bekledi, ancak hakem oyunu devam ettirdi.

  79. dakikada T.Ocağı’ndan Peter’in sert şutunda kaleciyi de geçen top üst direğe de vurarak dışarı gitti. 

  80. dakikada gerilerden atılan uun topta Ozanköy defans oyuncusu Nedim kalecisine çok rahat verebileceği topta ne yapacağına karar veremeyince araya giren Peter oldu ve ondan  seken top Ertaç’ın önünde kaldı, Ertaç da topu filelere göndererek skoru 2-0 yaptı.

  81. dakikada günün başarılı isimlerinden Peter aldığı topla tek başına Ozanköy ceza alanine girdikten sonra yerden düzgün bir vuruş yaparak skoru 3-0 yapan golü attı.

  89. dakikadaki T.Ocağı atağında sonradan oyuna giren Mehmet Uçar, James’in mükemmel ara pasında kaleci ile karşı karıya pozisyonda topu filelere göndermekte zorlanmadı ve takımı adına da skor 4-0 oldu. 

90. dakikada yine Peter’in getirdiği topa Mehmet istediği gibi vuramadı. Topa en son vuran Ertaç maçın sonucunu belirleyen golü atarak T.Ocağı’nı deplasmanda 5-0 öne geçirdi. Bu galibiyetle Türk Ocağı puanını 13'e yükseltirken, Ozanköy 10 puanda kaldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.