banner913
banner932
banner1012

Ocak, Özgürgün’e de teklif götürdü

banner1020

Şükrü Karakaya başkanlığında yeni sezona girmeye hazırlanan Türk Ocağı, teknik direktör arayışlarını sürdürürken Mehmetali Özgürgün’e de teklif götürdü

banner974
Ocak, Özgürgün’e de teklif götürdü

banner971

Necati KÜLAHLILAR

Şükrü Karakaya başkanlığında yeni bir yönetim kurulu ile yeni sezona girmeye hazırlanan Türk Ocağı, teknik direktör arayışlarını sürdürüyor.

Toygar Davulcu’dan istediği yanıtı alamadıktan sonra Turan Altay için de teknik direktörlük için görüşme gerçekleştiren Türk Ocağı, bu kez de Mehmetali Özgürgün’e teklif götürdü.

Küçük Kaymaklı’da yaşanan belirsizlik ve futbolcuların takımdan ayrılması nedeniyle Küçük Kaymaklı ile devam etme konusunda kararsız olan Mehmetali Özgürgün de Türk Ocağı’na şartlarını sunarken, transferin ilerleyen günlerde kesinleşmesi bekleniyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.