banner913
banner932
banner1012

Ocak oh dedi

banner1020

Türk Ocağı konuk ettiği Binatlı karşısında golcüsü Remzi’nin ayağından bulduğu golle sahadan 1-0 galip ayrılarak son iki haftaya play-out hattı dışında girmiş oldu

banner974
Ocak oh dedi

banner971

K-Pet Süper Ligi’nin 28. Haftasında play-out hattı dışına çıkmak isteyen Türk Ocağı konuk ettiği ligde rahat konumda bulunan Binatlı karşısında sahadan 1-0 galip ayrılarak derin bir oh çekti.

Türk Ocağı takımının iyi başladığı karşılaşmada golü de erken buldu. 12. dakikada gelişen Türk Ocağı atağında Remzi’nin ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Maçın ilk devresi bu sonuçla tamamlandı.

İkinci devrede her iki takımın karşılıklı atakları gol getirmeyince maç 1-0 Türk Ocağı üstünlüğünde tamamlandı ve son iki haftaya play-out hattı dışında girmiş oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.