banner913
banner932
banner1012

Ocak kaçtı, Mağusa yakaladı

banner1020

Mağusa Türk Gücü, taraftarının büyük desteği ile çıktığı maçta istediği sonucu alamazken, Türk Ocağı ile 2-2 berabere kaldı. Hakem Utku Hamamcıoğlu’na 2 tarafın da tepki gösterdiği maçta Türk Ocağı son bölümde galibiyeti kaçırırken, MTG’den Adil, 3 farklı pozisyonda başarıyla oynayarak, maçın en iyi adamı oldu

banner974
Ocak kaçtı, Mağusa yakaladı

banner971

YER: Gazimağusa Canbulat Stadı
HAKEMLER: Utku Hamamcıoğlu, Enver Kalkın, Ömer Doğru
MAĞUSA TÜRK GÜCÜ: Türkan, Lawrence, Sami, Erdoğ, Faye(DK 12 Mehmet Göreli)(DK 87 Kaan), Mehmet Gürlü(DK 78 Mehmet Küçükkutlu), Adil, Fırat, Arif, Halil, Zokou.
TÜRK OCAĞI: Matthauos, Hasan, İsmet(DK 88 Mustafa Ercan), Mustafa, Bilal, James, Muhammed Ali(DK 52 İlker), Hasan Sadrazam(DK 73 Yunus), DinoPeter, Justice, Ertaç.
GOLLER: DK 62 Halil Turan, DK 68 Adil(Mağusa Türk Gücü). DK 21 Ertaç, DK 38 Dinopeter(Türk Ocağı).


K-PET Süper Lige iddialı bir kadroyla girmesine rağmen istediği sonuçları alamayan Mağusa Türk Gücü, Türk Ocağı karşısında 2-0 geriye düştüğü maçta 2-2 berabere kalarak, üçüncü maçını da galibiyet alamadan tamamladı. TOL’un gollerini ilk devrede Ertaç ve Dinopeter, MTG’de ise ikinci devrede Halil ve Adil kaydetti. MTG, Halil Turan ile bir penaltıdan yararlanamadı. Maçta MTG’den çenesi kırılan Fae ile TOL’dan sakatlanan Muhammed, ambulansla hastaneye kaldırıldılar. 
21.DK: Gelişen Türk Ocağı atağında Justice’in ara pasında Ertaç ceza alanı içerisinde yaptığı vuruş sonrası takımını öne geçiren isim oldu.0-1
25.DK: Ev sahibi Mağusa Türk Gücü’nün kazandığı penaltı vuruşunda Halil’in kullandığı atışı kaleci Matthauos önlemeyi başardı.
33.DK: Sağ kanattan gelişen Mağusa Türk Gücü atağında Lawrence’nin ortasında müsait durumda Halil Turan’ın dokunamadığı topu savunma kornere gönderdi.
38.DK: Gelişen Türk Ocağı atağında DinoPeter önce Erdoğ’dan sonra Mehmet Gürlü’den sıyrılıp yaptığı vuruş sonrası farkı ikiye çıkardı.0-2
54.DK: Adil ile başlayan Mağusa Türk Gücü atağında bu oyuncunun ceza alanı dışından vuruşunu kaleci Matthauos iki hamlede önledi.
56.DK: Bir başka ev sahibi takım atağında kendi yarı alanından aldığı topla ilerleyen Adil’in ceza alanı dışından yaptığı sert ve düzgün vuruşu kaleci Matthauos kornere çeldi.
58.DK: Gelişen Türk Ocağı atağında Ertaç’ın vuruşunu kaleci Türkan kornere çeldi.
62.DK: Kalabalık gelişen Mağusa Türk Gücü atağında Türk Ocağı savunmasının uzaklaştıramadığı topu Halil Turan sert ve düzgün bir vuruş sonrası filelere gönderdi.1-2
68.DK: Adil – Zokou ortaklığında başlayan atakta, Adil ceza alanı içerisinde yaptığı vuruş sonrası skoru eşitleyen isim oldu.2-2
83.DK: Türk Ocağı kontra atağında Ertaç’ın ceza alanı içerisinde yaptığı vuruşu Türkan önleyen isim oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.