banner913
banner932
banner1012

Ocağa, baharlar gelecek

banner1020

Türk Ocağı’nda transfer çalışmaları devam ederken, Yalova’dan Ali Özbahar ve Yusuf Özbahar ile de prensipte anlaşıldı. Yabancı futbolcu transferinde ses getirmeyi hedefleyen Türk Ocağı, Türkiye Süper Lig’de forma giymiş olan Youla ile temasa geçti

banner974
Ocağa, baharlar gelecek

banner971

Şükrü Karakaya başkanlığında ve Hasan Topaloğlu’nun teknik direktörlüğünde yeni bir oluşuma giden Türk Ocağı’nda transfer çalışmaları devam ediyor.

Serbest transfer hakkı bulunan İrfan Özbay’dan sonra serbest transfer hakkı bulunan Ozanköy futbolcusu Bekir Yıldız ile de 3 yıllığına anlaşan Türk Ocağı, prensipte anlaştığı Hamis Çakır, Taner Bingöllü ve Sercan Çoban’ın transferleri için de çalışmalarını sürdürüyor.

Türk Ocağı, Yalova’nın kardeş futbolcuları Ali Özbahar ve Yusuf Özbahar ile de prensipte anlaşırken, kulüpleri ile de kısa süre içerisinde masaya oturacak.

Geçen sezon kadrosunda bulunan 3 yabancı futbolcusunu da değiştirmeyi planlayan Türk Ocağı, Eneramo’nun önerisi ile bir dönem Türkiye Süper Lig’in önemli takımlarında forma giymiş olan Souleymane Youla ile temasa geçti. Ailesi ile birlikte Kıbrıs’ta bulunan Youla ile görüşmeler ilerleyen günlerde devam edecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.