banner913
banner932
banner1012

Namağlup şampiyonluğu hatırlayacaklar

banner1020

GAÜ-Çetinkaya TSK, 1969-70 Sezonu Namağlup Şampiyonlar Anı Gecesi’nde biraraya geliyor

banner974
Namağlup şampiyonluğu hatırlayacaklar

banner971

GAÜ Çetinkaya Türk Spor Kulübü, 1969-1970 Sezonunu namağlup şekilde tamamlayan efsane takım Çetinkaya için, 24 Ağustos Perşembe günü anı gecesi gereçekleştiriyor.

Anı Gecesinin,  ‘1969-1970 Sezonu, Kıbrıs Türk Federasyon Kupası’nda, tüm karşılaşmaları namağlup şekilde tamamlayan Çetinkaya TSK anısına ve onuruna gerçekleştirileceği belirtilen açıklamada, organizasyona, tüm GAÜ-Çetinkaya Camiası’nın ve toplumun tüm kesimlerinin de davetli olduğu ifade edildi.

GAÜ-Çetinkaya TSK  Başkanı Doç. Dr. Asım Vehbi yaptığı açıklamada, buluşma yemekleri ile sosyalleşme ve birlik olma duygusunu güçlendirmeyi hedeflediklerini belirterek, bu gecenin çok anlam dolu bir organizasyon olacağını, 1969-1970 sezonunu, yeniden yadetmeyi de kendilerine görev bildiklerini ifade etti. Vehbi açıklamasının devamında ise şunları söyledi;

“Böylece; camiamız, köklü ve zafer dolu geçmişini, genç taraftar kitlelerine de aktarabilme imkanını, bu tip sosyal geceler ile bulabiliyor. Eski ve yeni kuşak arasındaki yıkılmaz tarihsel köprü de, bu vesile ile sürdürülebilir bir hal almış olacaktır dedi.

24 Ağustos 2017 Perşembe günü 19:30’da, GAÜ Çetinkaya Arabahmet Kulüp binasında gerçekleşecek olan, “Anı Gecesi” organizasyonunun yemekli olduğu ve katılım ücretinin 100 TL olduğu ifade edildi. Ayrıca geceye, GAÜ Çetinkaya’ya gönül veren tüm halkın davetli olduğu vurgulandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.