banner913
banner932
banner1012

Müezzinoğlu, Londra Dumlupınar’da

banner1020

Türk Ligi’nde bu sezon da şampiyonluk mücadelesi veren Dumlupınar Yeni Malatyaspor, Mağusa Türk Gücü’nden, Hüseyin Müezzinoğlu’nu transfer ederken, liglerimizden dört futbolcuyla daha temasa geçti

banner974
Müezzinoğlu, Londra Dumlupınar’da

banner971

Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu Türk Ligi’nde bu sezon da şampiyonluk mücadelesi veren Dumlupınar Yeni Malatyaspor, gelecek yılın takımını kurmak için şimdiden harekete geçti.

Dumlupınar Yeni Malatyaspor yönetim kurulu üyesi Ali Perçin, K-PET Süper Lig ekibi MTG’de lisansı bulunan Hüseyin Müezzinoğlu ile anlaştıklarını söyledi. Geçen sezon Maraş’ta forma giyen kanat oyuncusu Hüseyin Müezzinoğlu’nun tecrübesiyle büyük katkı yapacağını söyleyen Perçin, bunun dışında KTFF liglerinde yer alan dört isimle daha görüşmelerin devam ettiğini kaydetti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.