banner913
banner932
banner1012

MTG’nin vurucu gücü geldi

banner1020

Mağusa Türk Gücü’nün kadrosunda yer vermek için denemeye alacağı yabancı futbolcu forvet Razak Otomoyossi dün adaya geldi

banner974
MTG’nin vurucu gücü geldi

banner971

Necati KÜLAHLILAR

Süper Lig’in şampiyonluk adayı kulüplerinden Mağusa Türk Gücü, kadrosunda yer vermek için denemeye alacağı yabancı futbolcuyu ülkeye getirdi.

Nijerya doğumlu Beninli forvet Razak Otomoyossi dün adaya gelirken, kendisini Mağusa Türk Gücü yöneticisi Kemal Mahirel ve menejeri Raif Güçkan karşıladı.

 32 yaşındaki Razak Otomoyossi, Benin Milli Takımı’nda da forma giyerken, milli forma altında çıktığı 58 maçta, 21 gol attı.

Bir dönem Türkiye’de Kaharamanmaraşspor’da forma giyen ve son olarak da Olympic Safi takımında oynayan Razak Otomoyossi, kariyeri boyunca çıktığı 165 maçta, 66 gole imza attı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.