banner913
banner932
banner1012

MTG'ye nazar değdi

banner1020

2018 - 2019 Futbol Sezonu öncesinde de önemli transferler gerçekleştiren Mağusa Türk Gücü'nde sezon öncesi oynanan hazırlık karşılaşmalarında takıma geri dönen Uğur Gök ve yeni transfer Şenol Şoför sakatlandı

banner974
MTG'ye nazar değdi

banner971

2018 - 2019 Futbol Sezonu'nda şampiyonluğun iddialı ekiplerinden olan Mağusa Türk Gücü'ne adeta nazar değdi.

Geçtiğimiz sezon başında yaptığı transferlerle dikkat çeken Mağusa Türk Gücü'nde sezon içerisinde birçok futbolcu önemli sakatlıklar yaşamış, takım sezonu beklentilerin oldukça uzağında tamamlamıştı.

2018 - 2019 Futbol Sezonu öncesinde de önemli transferler gerçekleştiren Mağusa Türk Gücü'nde sezon öncesi oynanan hazırlık karşılaşmalarında önemli futbolcular yine sakatlanmaya başladılar.

Yeniden takıma dönen Uğur Gök, yeni transfer Şenol Şoför sakatlanan futbolcular olurken, Uğur'un, KTSYD Kupası maçında oynaması zora girdi. Dizindeki sakatlığının durumu netleşmeyen Şenol ise KTSYD Kupası maçında oynayamayacak.

Sakatlığı devam eden futbolcular arasında ise Adil Uçar, Halil Uçar ve Sami Ergazi'nin de olması, takımın yaşadığı şanssızlıkların boyutunu gösteriyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.