banner913
banner932
banner1012

MTG transferde çıldırdı

banner1020

Mağusa Türk Gücü dün futbolumuzun iki önemli yıldızı Fırat Ersalan ile Arif Uysal’ı kadrosuna kattı

banner974
MTG transferde çıldırdı

banner971

Cihangir’den ayrılma kararı aldıktan sonra Ozanköy’ün de gündeminde olan Fırat Ersalan’ın yeni takımı belli oldu. Serbest transfer hakkı bulunan Cihangir kaptanı Ersalan seçimini Mağusa Türk Gücü’nden yana kullandı. Ozanköy’ün yanı sıra GAÜ Çetinkaya’nın da yakından ilgilendiği yıldız oyuncu için devreye giren MTG transferi bitirdi. Ersalan yeni sezonda MTG forması ile top koşturacak.

ERSALAN’DAN DUYGUSAL VEDA

MTG ile anlaşan yıldız oyuncu imza attıktan sonra sosyal medya hesabı üzerinden uzun süre top koşturduğu Cihangir’e veda etti. Ersalan vedasında şu ifadelere yer verdi: “10 sezon boyunca formasını giyip 5 sezon kaptanlığını yaptığım, iyi günde kötü günde armasını gururla taşıdığım, KKTC futbolunda kimsenin bilmediği bir genç olarak gelip Fırat Ersalan olarak, kısacası beni ben yapan, benim de uğruna her şeyimi verdiğim Cihangirim’den ayrılıyorum. Yıllar önce bu formayı giymekle ne kadar doğru ve gurur verici bir karar vermişim şimdilerde daha iyi anlıyorum. Bana Cihangir forması giyme imkanı veren fahri başkanımız Ali Karavezirler’e, başkanlığımı yapan, hep yanımda abi, baba gibi duran, her zaman bana inanan Aytaç Karavezirler ve Koray Güvenoğlu’na, birlikte çalıştığım tüm hocalarıma, saha içinde omuz omuza verdiğim kardeşlerime, külüp çalışanlarına, düştüğümde bile her zaman yanımda olup bana güvenen tarafarlarımıza bana kattığınız herşey için size sonsuz teşekkür ederim. Her zaman kalbimin en derinlerinde olacaksınız. Yeniden buluşmak ümidiyle Cihangirim...”

ARİF DE VEDA ETTİ

Mağusa Türk Gücü, Arif Uysal için ise Gençler Birliği’ne yaklaşık 250,000 TL bonservis ücreti ödeyecek. Arif’in transfer pazarlıklarını Gençler Birliği yöneticisi Birol Şoför yürütürken, deneyimli yönetici, MTG yönetimi ile el sıkıştı.

Arif de Fırat gibi ayrıldığı kulübüne yönelik veda mesajı yayınladı. Arif’in mesajı şöyle:

“Öncelikle bir yandan mutlu bir yandan da üzüntülüyüm. Mutluyum ki yaşadığım şehrin futbola başladığım kulübüne döndüm.

Beni yoktan var eden, beni Arif yapan, kulübümden, ailemden, gerçek dostlarımdan ayrıldığım için üzüntülüyüm. Unutulmaycak 2.5 sezon geçirdiğim İskelem’le ayrılıyorum. Ama bilin ki kalbimin bir tarafı sizinle ve hep öyle kalacak.

Başta başkanım Mustafa Gülcan'a, Birol abime, çok sevdiğim Hasan Topaloğlu hocama Hüseyin ile Bariyo hocalarıma ve beni bu takıma kazandıran Ahmet Ogan hocama çok teşekkürler. Hakkınızı helal edin. İnşallah birgün tekrar görüşmek dileğiyle...”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.