banner913
banner932
banner1012

MTG istediğini aldı

banner1020

73. kuruluş yıldönümünü kutlayan Mağusa Türk Gücü, Yenicami ile oynayacağı kupa maçı öncesinde zorlu Çetinkaya deplasmanından 1 puan çıkardı. Puan kayıplarına devam eden Çetinkaya, şampiyonluk yarışından iyice uzaklaştı

banner974
MTG istediğini aldı

banner971

Yer: Atatürk Stadı

Hakemler: Emre Öztaşlı, Sabriye Atikoğlu, Fatih Bardakçıoğlu

Çetinkaya: Cenk, Serhan, Tunç(Ümitcan), Sercan, Abbas, İbrahim(Muammer), Eko, David, Hüseyin(Mustafa), Serkan, Batuhan

Mağusa Türk Gücü: Türkkan, Sami, Yasin, Adil, Halil, Malik, Erdoğ, Kaan(Mehmet), Arif(Nevzat), Emre(Rasheed), Peter

K-Pet Süper Lig'de 23. hafta mücadelesinde GAÜ-Çetinkaya ile Mağusa Türk Gücü, Lefkoşa Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

GAÜ-Çetinkaya'nın golünü 24. dakikada David atarken, Mağusa Türk Gücü'nün golünü ise 12. dakikada Arif kaydetti.

K-Pet Süper Lig'de şampiyonluk hedefinden uzaklaşan GAÜ-Çetinkaya, play out hattından uzaklaşmak isteyen Mağusa Türk Gücü, arasındaki maç hareketli başladı.

Her 2 takımın da gole dönük futbolları sonrasında Mağusa Türk Gücü 12. Dakikada son haftaların golcüsü Arif ile deplasmanda öne geçti. 0-1

Golden sonra toparlanan Çetinkaya, ataklarını sıklaştırırken, 24. Dakikada David, skora denge getirdi. 1-1 İlk devre bu skorla sona erdi.

İkinci devre takımlar oun temposunu düşürürken, tarafların çabaları gol getirmedi. Sadece 1 sarı kartın çıktığı maç ilk devrede atılan gollerle 1-1 sona erdi. Bu sonuçla GAÜ-Çetinkaya puanını 42'ye, Mağusa Türk Gücü ise 30'a yükseltti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.