banner913
banner932
banner1012

MTG efsanesi Oraloğlu

banner1020

Mağusa Türk Gücü teknik direktörüAli Oraloğlu, son dönemde elde ettiği 4 şampiyonluğa da katkı koyarken, 1 kez futbolcu, üç kez de teknik direktör olarak kulübüne şampiyonluk kazandırdı

banner974
MTG efsanesi Oraloğlu

banner971

Necati KÜLAHLILAR

K-Pet Süper Lig’de 2019-2020 futbol sezonu şampiyonu sarı yeşilliMağusa ekibi,Ali Oraloğluteknik direktörlüğündeki Mağusa Türk Gücü (MTG) oldu.

Mağusa Türk Gücü konuk ettiği Yenicami ile 26. hafta mücadelesinde 3-3 berabere kalarak üst üste ikinci, toplamda 10’uncu şampiyonluğunu ilan etti. Canbulat Stadında Hisar üstü ve kapalı tribünün tamamının dolduğu tarihi günde çıkan 3-3’lük skor şampiyonluğu Mağusa Türk Gücü’negetirdi.Mağusa Türk Gücü elde ettiği bu şampiyonlukla tarihindeki 10. şampiyonluğa ulaşma başarısı gösterdi. 2018 – 2019 sezonunu da şampiyon olarak tamamlayan Mağusa Türk Gücü, bu başarısını bu sezon da devam ettirerek şampiyon ünvanını bırakmadı.

Ali Oraloğlu,Mağusa Türk Gücü tarihinde elde ettiği 10 şampiyonluktan 3 tanesinde teknik direktör olarak şampiyonluk yaşadı. Ali Oraloğlu,daha önce de teknik direktör olarak 2015-16 sezonunda şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

Mağusa Türk Gücü’nün son dönemde elde ettiği 4 şampiyonlukta da yer alan Ali Oraloğlu,2005 – 2006 sezonunda attığı gollerle Mağusa Türk Gücü’nü şampiyonluğa taşımış ve futbolcu olarak şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.