banner913
banner932
banner1012

MTG'de yaprak dökümü

banner1020

Mağusa Türk Gücü'nde, yöneticilerin istifasıyla birlikte başlayan ayrılıklar, futbolcular ile devam ederken, teknik direktör Kılıçali Kahraman ise görevi, başlamadan devretti

banner974
MTG'de yaprak dökümü

banner971

Niyazi ERGÜLEN, Necati KÜLAHLILAR

K-PET Süper Lig'in son şampiyonu Mağusa Türk Gücü'nde, yöneticilerin istifasıyla birlikte adeta yaprak dökümü yaşanırken, futbolcular takımdan ayrılmaya devam ediyorlar.

Mağusa Türk Gücü'nden ayrılan yabancı futbolcular Blessing, Mike ve Kabore'ye, önce kaptan Uğur Gök, geçtiğimiz gün de Erol Aksunlar ile Nurettin Gecekuşu eklenmişti.

Dün ise takımın önemli isimlerinden Hüseyin Kayalılar bonservisli olarak Mağusa Türk Gücü'nün ezeli rakibi Dumlupınar'a transfer oldu.

Baf Ülkü Yurdu ise sarı yeşillilerin başarılı Mustafa Tekpınar'ı yine bonservisi ile birlikte kadrosuna kattı. Mustafa dün yeni takımının kampına katıldı.

SAMİ İÇİN 120,000 TL

Takımın diğer önemli isimleri Can Özsoy, Sami Ergazi ile Yasin Kurt'ta ise belirsizlik yaşanıyor. Can kendisine gelen teklifleri değerlendiriyor.

GAÜ Çetinkaya, Mağusa Türk Gücü'nün 120,000 TL istediği Sami Ergazi için teklifini iletirken, kulüpten yanıt beklemeye başladı. 60,000 Sterlin bonservis ücreti istenen Yasin Kurt'un bonservis bedeli birçok kulübe yüksek gelince tecrübeli futbolcu şansını Türkiye'de deneme kararı aldı. Yasin'in, birkaç güne kadar Türkiye'ye gidip, kendisine gelen tekliflerle ilgili görüşme yapması bekleniyor.

TALAT ŞENTÜRK İLE DEVAM

Mağusa Türk Gücü'nün takımın başına getirmek için anlaştığı teknik direktör Kılıçali Kahraman ise futbolcuların takımdan gönderilmesi sonrasında anlaşmayı bozarken, teknik direktörlük görevi başlamadan bitti.

Takımı bulunacak olan bir teknik direktör ile A2 Takımı antrenörü Talat Şentürk'ün idare etmesi bekleniyor.

GAÜ Çetinkaya, Sami için teklifine gelecek yanıtı beklerken, ülkesine giden Barine Eko'nun ülkeye dönüp dönmeyeceğinin, belirsizliğini yaşıyor.

Sarı Kırmızılılar, Ozanköy'ün ısrarla transfer etmek istediği Erhan Kendirci'nin teklifine sıcak bakmazken, genç futbolcunun dayısı Erhan Başay, bu transferde girişimde bulunuyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.