banner913
banner932
banner1012

MTG antrenman sahasına kavuşacak

banner1020

banner974
MTG antrenman sahasına kavuşacak

banner971

Spor Dairesi Müdürlüğü ile Mağusa Türk Gücü Spor Kulübü, Türk Gücü’nün yeni inşa edeceği Antrenman Tesisleri bölgesinde yer alan antrenman sahaları için ilk adımı attı.

İki taraf arasında varılan anlaşma neticesinde daire yetkilileri ve kulüp yöneticileri bir araya gelerek mühendisler eşliğinde arazide inceleme yaparak çalışmalara start verdi. Varılan anlaşma neticesinde Mağusa Türk Gücü Spor Kulübü arazinin temizlenmesi ve tellenmesi için çalışma başlattı. Daha sonra arazide drenaj çalışmaları yapılıp ekim için hazırlık yapılacak. Spor Dairesi de kısa süre içerisinde arazinin ekime hazırlanmasıyla birlikte alt yapı ve ekim işlemlerine hız verip antrenman sahasını yeni sezon açılışına yetiştirmeye çalışacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.