banner913
banner932
banner1012

MSA Masterleri, Antalya’da

banner1020

Mağusa Spor Derneği Masterleri, Antalya’da düzenlenen Uluslararası Antalya Soccer Cup 2018 Masterler Futbol Turnuvası’na katılıyor

banner974
MSA Masterleri, Antalya’da

banner971

Mağusa Spor Derneği(MSA) Master Futbol Takımı, geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası Antalya Soccer Cup 2018 Masterler Futbol Turnuvası’na katılmak üzere bugün öğlen Antalya’ya gidiyor.

Kremlin Palace Otel’de konaklayacak olan Mağusa Spor Derneği Master Futbol Takımı kafilesinde kafile başkanlığını Mağusa Spor Derneği başkanı Osman Nalbantoğlu, antrenörlüğünü ise Zafer Kuş yapıyor. 52 kişilik sporcunun yer aldığı takım, 18-22 Nisan tarihleri arasından düzenlenecek olan turnuvada, en iyi dereceyi elde etmeyi hedefleyecek. Turnuvada 38 takım, 8 grupta beşerli tek devreli lig usulüne göre mücadele edecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.