banner913
banner932
banner1012

MSA, belediyeden destek istedi

banner1020

Mağusa Spor Akademisi(MSA) başkanı Ahmet Ogan, Mağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’i ziyaret edip teşekkür plaketi takdim ederken, belediyeden destek istedi

banner974
MSA, belediyeden destek istedi

banner971

Mağusa Spor Akademisi Derneği Başkanı Ahmet Ogan, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’i ziyaret ederek derneğe yaptığı katkılardan dolayı plaket takdim etti.

21.Uluslararası Mağusa Kültür Sanat ve Turizm festivali’nin kapanış konserinden dolayı Mağusa Spor Akademisi’nin, U7,U9, U12, U15 ve kadın futbol takımlarının açılışına katılamayan Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’i makamında ziyaret eden Ahmet Ogan, Akademiye verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter ziyarette yaptığı konuşmada, Mağusa Spor Akademisi’nin her geçen gün büyüyen ve gelişen yapısını yakından takip ettiklerini, Gazimağusa Belediyesi olarak bugüne kadar yapmış oldukları katkı ve desteğin devam edeceğini söyledi. Arter, ülkemizde sporun her kademesinde, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması için yapılan tüm faaliyetleri destekleyeceklerinin altını çizerek, bu doğrultuda sporun her kademesinde çalışmalar yürüten Ahmet Ogan’a teşekkür etti.
Mağusa Spor Akademisi Derneği Başkanı Ahmet Ogan da, Akademi’ye kurulduğu günden beri destek olan ve katkı sağlayan Başkan İsmail Arter’in hep yanlarında olduğunu belirtti. Büyüyen ve gelişen Akademide, farklı ihtiyaçların ortaya çıktığına işaret ederek, ihtiyaçların giderilmesi noktasında Belediyeden destek istediklerini belirten Ahmet Ogan, yoğun gündemi olmasına rağmen zaman ayırarak kendisini kabul eden ve göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’e derneği adına teşekkür etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.