banner913
banner932
banner1012

Millilerin rakibi LTTFF Karması

banner1020

KKTC Milli Takımı ile Londra Türk Karması yarın saat 19.00’da karşılaşacak

banner974
Millilerin rakibi LTTFF Karması

banner971

Atilla TOPALOĞLU – KTSYD - LONDRA

KKTC Milli takımı yarın Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu (LTTFF) ile KKTC saati 19:00'da  yapacağı maçın hazırlıklarını sabah gerçekleştirdiği idmanla tamamladı. Oynanacak maçın orta hakemliğini Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu hakemlerinden şuan Londra'da görev yapan Osman Özpaşa yönetecek.

KKTC Milli takımı CONFIA 2017 öncesi Londra'da yaptığı antrenman ve hazırlık maçıyla hazırlanıyor. Milliler geçtiğimiz gün Londara'ya ayak basarak günü dinlenerek geçirirken sabah yaptığı tek idmanın ardından  yarın Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu  (LTTFF) oynanacak maçın saatini bekleyecek.

Milliler güne sabah kahvaltısının ardından Totenham'da maçın yapılacağı stad New River Sports Center stadında gerçekleştirdiği yenileme antrenmanı ile  çalışmasını tamamladı. Daha sonra KKTC saati ile 17:00'de İngiltere Birinci Ligi maçlarından Wembley Stadında oynanan Bradford, Millwall maçını izlemesinin ardından otele döndü.

Milli maç öncesi başarılı teknik patron Fırat Canova bugün  New River Sports Center Stadında Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu (LTTFF) ile gerçekleşecek olan maç ile ilgili Millilerle otelde bir toplantı gerçekleştirerek günü tamamladı. Milliler yarın günü boş geçirerek Salı akşam saatlerinde adaya dönecek. Milliler kamp süresinde normal sezonda biri birleriyle rakip olmalarına rağmen otelde ve antrenmanda neşeli ve arkadaşlık ortamlarının iyi olduğu görüldü.

Londra'da bulunulan 2 günde Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu yetkilileri millileri yalnız bırakmadı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.