banner913
banner932
banner1012

MHK heyeti yurda döndü

banner1020

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Spor Toto Süper Lig Hakemleri ve Yardımcı Hakemleri'nin katıldığı ve MHK heyeti yurda döndü

banner974
MHK heyeti yurda döndü

banner971

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Spor Toto Süper Lig Hakemleri ve Yardımcı Hakemleri'nin katıldığı ve Antalya'nın Belek ilçesindeki Calista Luxury Resort Otel'de düzenlenen 2016-2017 Sezonu Devre Arası Seminerine davet edilen MHK Başkanı Sadık Özbilgehan, EPAK Başkanı Derviş Atakan ve A Klasman hakemlerimizden Utku Hamamcıoğlu ile Hüseyin Eyyüpler'in de katıldığı seminer tamamlandı. Heyet yurda döndü.

Bu arada Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, 2016-2017 Sezonu MHK Kış Semineri 18 – 20 Ocak tarihleri arasında Girne-Grand Pasha Hotel’de gerçekleşecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.