banner913
banner932
banner1012

Mete Adanır Stadındaki çalışmalar devam ediyor

banner1020

Spor Dairesi, Mete Adanır Stadı’nda çalışmaların devam ettiğini ve Kıbrıs Kupası finaline kadar yapılan işlemlerin tamamlanacağını açıkladı

banner974
Mete Adanır Stadındaki çalışmalar devam ediyor

banner971

Spor Dairesi Müdürlüğü, Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı ile ilgili açıklama yayınladı. Daire, basında çıkan ve 18 Mayıs 2019 Cumartesi günü Kıbrıs Kupası finaline ev sahipliği yapacak olan Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’nda çalışmaların devam ettiğini ve yapılan işlemlerin, maç gününe kadar tamamlanacağını bildirdi.

Yapılan açıklamada, 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’nın bu sezon Doğan Türk Birliği, Türk Ocağı ve Girne Halk Evi takımlarının dışında birçok karşılaşamaya da ev sahipliği yaptığı belirtilerek, yoğun bir biçimde kullanılan sahada, deformasyonların yaşandığını ve saha zeminindeki toprakta yapılan analizler sonucunda sıkışmanın meydana geldiği ifade edildi.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından, Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’nın Kıbrıs Kupası finaline ev sahipliği yapması için talep geldiğini açıklayan daire, bu bakımdan Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’nın zemininin yumuşaması için sahada delme işleminin gerçekleştirildiği açıklandı. Daire, yapılan delme işleminin ardından sahaya kumlama yapılacağını ve sahanın maç gününe kadar hazır olacağı açıklandı.

Daire ayrıca kupa finali için talep edilmesi halinde Lefke 16 Ağustos Stadı ve Üner Berkalp Stadı’nın, zemin ve tribün kapasitesi bakımından kupa finaline verilebileceğini de duyurdu.  

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.