banner913
banner932
banner1012

Mesaryaspor’da hayat normale döndü

banner1020

Mesaryaspor'da yönetim krizine neden olan sorunlar KTFF'de masaya yatırılırken, Hasan Sertoğlu'nun girişimleri ile sorunlar aşıldı. Kulüpte sağlanan barış sonrasında antrenör futbolcu Ali İmam'a, sadece futbolcu olarak takıma hizmet etmesi teklif edildi

banner974
Mesaryaspor’da hayat normale döndü

banner971

Necati KÜLAHLILAR

Mesaryaspor’da yaşanan yönetim sıkıntısından dolayı dün Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'nda yapılan toplantıda sorunlar çözüldü.

Toplantıya, KTFF başkanı Hasan Sertoğlu, Mesaryaspor kulüp yöneticileri ve Paşaköy Belediye başkanı Habil Tülücü katıldı. Toplantı saat 10.00'da başlarken 13.00'a kadar devam etti. Bütün problemlerin masaya yatırıldığı toplantıda her iki tarafın iyi niyetlerinden dolayı sorunlar aşılırken, Mesaryaspor olarak yola devam kararı alındı.

Toplantıda KTFF başkanı Hasan Sertoğlu, Mesaryaspor kulübü yöneticilerine tavsiyelerde bulunarak Mesaryaspor’un devamından yana olduğunu söyledi. Mesaryaspor kulübü yöneticileri de iyi niyetlerini ortaya koyarak mevcut problemlerin giderildiğini ve Mesaryaspor yola devam edeceklerini Sertoğlu'na aktardılar.

Bu arada Mesaryaspor'da kulübün basın sözcülüğüne atanan Ali Özgünel de gazetemize yaptığı açıklamada, amaçlarının Mesarya bölgesinde bir büyük oluşum gerçekleştirmek olduğunu söyledi. Bunun olması halinde Süper Lige kadar çıkabileceklerini açıklayan Özgünel, tek amacımız bölge gençliğinin spor yapmasıdır; dedi.

Yıl sonuna kadar Mesaryaspor olarak maçları tamamlayacağız diyen Ali Özgünel, yapılacak yıl sonu genel kurulunda ise bölgede bulunan diğer köyleri de bu oluşumun içine katmak hedefinde olacaklarını belirtti."

Bu arada kulüpte sağlanan barış sonrasında antrenör futbolcu Ali İmam'a, sadece futbolcu olarak takıma hizmet etmesi teklif edildi. Takımın başına, geçtiğimiz sezon Türkmenköy'e büyük başarılar yaşatan Özkan Gaziler'in getirilmesi düşünülüyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.