banner913
banner932
banner1012

Merit Alsancak Yeşilova, şampiyon

banner1020

Merit U-12 turnuvası hafta sonu 8 takımın katılımıyla gerçekleştirilirken, Merit Alsancak Yeşilova U-12 takımı şampiyon oldu

banner974
Merit Alsancak Yeşilova, şampiyon

banner971

Merit Hoteller Grubu ile Merit Alsancak Yeşilova organizasyonu ile bu yıl ikincisi düzenlenen 12 Yaş altı Futbol Turnuvası’nda Alsancak Yeşilova U-12 takımı şampiyon oldu. Mustafa Hidayet Çağlar Stadı’nda sabah başlayıp gün boyu süren turnuvada Binatlı, Türk Ocağı, Dikmen, Karşıyaka, Düzkaya, Lefke ve Alsancak Yeşilova takımları mücadele etti.

Finale yükselen Merit Alsancak Yeşilova ile Dikmen takımları normal süresi berabere biten maçta penaltı atışlarında kazananı belirlediler. Penaltı atışları sonunda Alsancak Yeşilova rakibini yenerek şampiyon olurken Dikmen takımı da ikinci oldu. Üçüncülük maçında Türk Ocağı, Lefke’yi mağlup ederek turnuvayı üçüncü, Lefke ise dördüncü tamamladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.